Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

BĂNCI

Alpha Bank
Bancpost
Banca Comercială Română
Banca Comercială Carpatica
Cooperativa de credit Vital
CEC Bank
Banca Română pentru Dezvoltare – Groupe Société Générale
Raiffeisen Bank
Banca Transilvania

COMPLEXE COMERCIALE

Complexul comercial FIBEC este compus din două pieţe agro-alimentare (închisă şi deschisă), un supermarket ultramodern, în suprafaţă de 593mp şi o parcare auto cu 170 de locuri.

PENNY Market funcţionează în Câmpina din vara anului 2005.

Mercantis Big a fost înfiinţat în 1991 prin preluarea şi privatizarea activităţii de piaţă ţărănească de către Victor Bercăroiu şi Iosefina Chiroiu.

INDUSTRIE ȘI SERVICII

Având peste o sută de ani de experienţă în domeniul prelucrării ţiţeiului S.C. Rafinăria “STEAUA ROMÂNĂ” S.A., fondată în 1895, este un pionier al industriei petrochimice româneşti, membră a Grupului OMNIPEX.

S.C. Compania Energopetrol S.A. activează în domeniul lucrărilor de construcţii montaj electronergetic şi de automatizări. Datează din iunie 1898 când se înfiinţa la Bucureşti Societatea Română pentru Întreprinderi electrice şi Industriale prin preluarea obligaţiilor Societăţii Electrice pe acţiuni, fosta “Lahmeyer” din Frankfurt pe Main (Germania).Înfiinţată în 1971, S.C.Turnătoria Centrală Orion S.A. produce fontă de înaltă calitate, cămăşi pompe de extracţie, scule de foraj şi altele.
S.C. NEPTUN S.A. – membru al Metaleuroest Group – are la origini atelierul de turnătorie înfiinţat la 1911 de către fraţii Zipter şi a devenit un important fabricant de transmisii mecanice din România.

Sediul actual al S.C.Electrica S.A.  se află în fosta Vilă Ioanid.
S.C. Emon Electric S.A., fondată de Mircea şi Diana Solomon în martie 1998, realizează proiecte la cheie pentru staţii electrice de înaltă şi medie tensiune, fabrică posturi de transformare, puncte de alimentare, tablouri electrice.

S.C. Electroutilaj S.A. Câmpina,  a fost fondată la 1 august 1951 ca întreprindere de reparaţii echipamente şi maşini electrice pentru industria petrolieră şi a devenit în prezent  unul dintre importanţii reparatori şi furnizori de maşini şi echipamente electrice din ţară.
S.C. PROTELCO S.A.  îşi desfăşoară activitatea la Câmpina din iulie 1996 în domeniile: proiectare, urbanism, inginerie, alte servicii tehnice. Societatea deţine autorizaţie clasa I pentru lucrări de cadastru, geodezie, cartografie.

FIBEC METALGLASS S.A. este o firmă cu capital 100% privat, specializată în execuţia de confecţii metalice, structuri hale industriale, tâmplărie PVC şi aluminiu, buncăre pentru staţii de beton, cabineţi metalici pentru diverse echipări electrice.
S.C. IATSA Câmpina S.A. , fondată de ing. Mihai Rizescu în octombrie 1995, este prima societate din ţară care a vândut autoturisme  în rate şi este unicul concesionar DACIA de pe Valea Prahovei. Dispune de trei service-uri ultramoderne.

S.C. ISIS M3 S.R.L., fondată în aprilie 2001 de ing Mihai Rizescu, funcţionează în Casa cu ceas. Specialiştii IT oferă servicii profesionale de dezvoltare web, software şi organizează cursuri şi examene ECDL.
La 1 ianuarie 1996 S.N.P. Petrom S.A. bucureşti a înfiinţat la Câmpina Baza de Operaţiuni Speciale la Sonde (BOSS) având ca obiect de activitate o gamă variată de operaţii speciale care se execută la sondele de ţiţei şi gaze din România.

Iniţiată în 1957 ca bază de aprovizionare pentru industria petrolieră, sucursala B.A.P.S. b a S.C. Petromservice S.A. Bucureşti asigură materiile prime, materialele şi utilajele solicitate de sucursalele Petromservice.
Încă de la înfiinţare, din anul 1991, S.C.CONFIND S.R.L. se remarcă printr-o dotare tehnică diversificată, care-i permite abordarea unor domenii variate şi complexe ale industriei constructoare de maşini şi ale industriei extractive de ţiţei. Firma produce construcţii metalice, hale industriale, module containerizate, mini-benzinării transportabile, rezervoare şi vase sub presiune, echipamente petroliere, scule pentru manevră şi instrumente utilizate la extracţia ţiţeiului.

S.C. IRA S.A. îşi desfăţoară activitatea din ianuarie 1961, în domeniul reparaţiilor auto. Deţine sistemul de management al calităţii SR EN ISO 9001: 2001.
Înfiinţată în Câmpina la 1911 STEROM S.A. a fost preluată în 1999 de către COOPER CAMERON, corporaţie americană specializată în proiectarea şi producţia echipamentelor pentru forajul şi extracţia petrolului şi gazelor naturale în exploatări terestre, marine şi submarine.

Uzina Electrică fondată la 1905 se numeşte din 1992 S.C. Uzina CONCORDIA S.A.  şi are ca obiect de activitate executarea de confecţii metalice.
Fondată în 1993 de Florin Constantinescu, S.C. FLORICON SALUB S.R.L. asugură salubritatea municipiului Câmpina şi a localităţilor din împrejurimi. De asemenea, produce şi comercializează flori şi plante decorative, proiectează şi amenajează grădini, parcuri, spaţii verzi.

S.C. CIREX S.R.L. a fost înfiinţată în anul 1991 de ing. Ioan Cord şi execută lucrări de construcţii civile şi industriale aplicând tehnologii de ultimă oră.
Întemeiată  în 1954 ca Trust Antrepriză Generală Construcţii Montaj Prahova, devine în 1991 S.C.EDILCONST S.A., iar din 1994 societatea are capital integral privat. A executat majoritatea blocurilor de locuinţe din Câmpina şi din alte oraşe ale judeţului.

Din 1986 până în 1990 Punctul Vamal a funcţionat în incinta S.C. STEROM, iar din iunie 2001 îşi desfăşoară activitatea în actuala locaţie.
Institutul de Cercetări şi proiectări tehnologice (I.C.P.T.) înfiinţat la Câmpina în 1950, oferă servicii în domeniul petrolului executând analize de laborator şi studii applicative pentru caracterizarea zăcămintelor şi soluţionarea aspectelor legate de extracţie, producţie şi transportul hidrocarburilor în condiţii ecologice de operare. În prezent, face parte din Divizia Explorare Producţie, Departamentul Explorare şi Zăcăminte în cadrul S.C. PETROM S.A, membru al Grupului OMV.

I.C.P.T. pregăteşte şi perfecţionează personalul din PETROM în Centrul de Perfecţionare şi Instruire Profesională. Complexul dispune de un hotel de 4**** şi de o bază de agreement.

Sari la conținut Click to listen highlighted text!