Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

GĂRGĂRIȚA URIAȘĂ – O POVESTE CU GERMANĂ

This event has ended

GĂRGĂRIȚA URIAȘĂ – O POVESTE CU GERMANĂ

Asociația Frizzly

          In perioada 25 iunie- 20 iulie 2018, copiii intre 6 si 12 ani din Municipiul Campina sunt invitati sa ia parte la proiectul GARGARITA URIASA- O POVESTE CU ENGLEZA, proiect initiat de Asociatia Frizzly si co-finantat de Primaria Municipiului Campina si Consiliul Local. Intalnirile vor avea loc la sediul Asociatiei Frizzly din Campina, str. Chisinau nr.18, conform unui program stabilit in urma inscrierilor la tel. 0723 493 912. Activitatile si  materialele utilizate sunt oferite gratuit participantilor iar locurile disponibile sunt in numar de 32.

          Proiectul „GARGARITA URIASA – editia a II-a -POVESTE CU GERMANA” are ca scop studiul limbilor straine ( in speta, lb.germana) printr-o abordare facila, atractiva si creativa a procesului educational. Asociatia Frizzly a ales in mod special sa deruleze acest proiect in lunile iunie si iulie, propunandu-si  sa ofere copiilor din oras o alternativa pentru petrecerea timpului liber in perioada vacantei prin activitati educativ-recreative ce vin in completarea pregatirii scolare. Astfel de activitati sunt menite  sa contribuie la formarea unei mentalitati moderne, pozitive si flexibile a copilului .

          Mai concret, in intervalul a 4 saptamani, incepand cu 20 iunie,  copiii care vor participa la proiect vor intra intr-o poveste conceputa de organizatori astfel incat prin etapele acesteia ( in fiecare capitol, respectiv) ei vor duce la indeplinire sarcini interactive si de initiere in limba germana intr-o maniera ludica si captivanta, in rol de personaje din poveste. De asemenea, ei vor participa la ateliere de creatie si jocuri de rol si de miscare menite sa le dezvolte abilitatile de exprimare , de comunicare, dar si motrice,  sa le dezvolte imaginatia si stima de sine si, in cele din urma, dar nu mai putin important, sa le dea bucuria jocurilor diverse specifice vacantei si mai ales copilariei.

Galerie foto

Sari la conținut Click to listen highlighted text!