Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Anunț referitor la proiectul “PUZ-REGENERARE URBANĂ, CREŞTEREA MOBILITĂŢII URBANE NEPOLUANTE, PRIN INVESTIŢII DE TIP INTEGRAT ÎN SOLUȚII INTELIGENTE AFERENTE UNUI CORIDOR DE MOBILITATE PRIN REDIRECŢIONAREA CIRCULAŢIEI RUTIERE PRINTR-UN PASAJ SUBTERAN ŞI EXTINDEREA, MODERNIZAREA ȘI DOTAREA SPAȚIULUI PIETONAL DIN ZONA CENTRALĂ A MUNICIPIULUI CÂMPINA”

🏛Vă invităm să participați la „scrierea” acestui proiect pentru oraşul nostru. Această activitate este o primă etapă de consultare publică, cu tema „regenerarea urbană a zonei centrale a municipiului Câmpina”.
📝Lansăm, în cadrul acestei etape, unui chestionar care are ca scop colectarea unor opinii, impresii și sugestii privind îmbunătăţirea calităţii spaţiilor publice din zona centrală a oraşul nostru.
Chestionarul, care se lansează azi, are ca obiectiv colectarea opiniilor dumneavoastră despre calitatea spațiilor publice din zona centrala a orașului care necesită intervenții asupra spațiilor publice pentru o mobilitate sustenabilă în cadrul orașului nostru.
📫Vă invităm să răspundeți la acest chestionar până în data de 14.01.2022
Vă mulțumim pentru implicare!
👍Hai alături de noi în acest proiect. Opinia ta contează.
Evoluția proiectului poate fi urmărită și pe pagina de facebook:
Sari la conținut Click to listen highlighted text!