Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Anunț – Dezbatere Publică cu scopul elaborării Strategiei de Dezvoltare Locală 2021-2027 a Municipiului Câmpina

Dezbaterea Publică cu scopul elaborării

Strategiei de Dezvoltare Locală 2021-2027 a Municipiului Câmpina

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003, privind transparența decizională în administratia publică, cu modificările și completările ulterioare, administrația locală, a decis realizarea on-line a dezbaterii publice privind elaborarea Strategiei de Dezvoltare Locală 2021-2027 a municipiului Câmpina, ținând cont de evoluția actuală a pandemiei de Coronavirus COVID-19 și măsurile necesare de întreprins pentru păstrarea sănătății populației.

Anunțul existent pentru consultare publică are și rolul de a asigura transparența decizională pentru aprobarea prin H.C.L. a Strategiei de dezvoltare locală a Municipiului Câmpina 2021-2027, în baza Legii 52/2003 republicată privind transparenţa decizională în administraţia publică.

Strategia de Dezvoltare Locală este un instrument de planificare pe termen mediu-lung care are rolul de a contura viitorul municipiului Câmpina, având ca ani de referință perioada cuprinsă între 2021 și 2027. 

Scopul principal al unui asemenea document este acela de a fundamenta deciziile de investiții prin actualizarea principalelor trăsături socio-economice și demografice ale urbei, însă, în același timp făcând referire la dezvoltarea spațială a orașului în timp și la elementele ce țin de cadrul construit și natural din municipiul Câmpina.

Considerăm că implicarea dumneavoastră va contribui la furnizarea unui real și util instrument de planificare în vederea dezvoltării durabile a municipiului Câmpina. De aceea, așteptăm cu interes propunerile dvs. de proiecte, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de strategie supus consultării publice. Acestea se pot depune până la data de 12.04.2021.

 

 

  1. prin poștă sau curier rapid la adresa: Bulevardul Culturii nr. 18, Municipiul Câmpina, Județul Prahova
  2. personal, la sediul primăriei: Bulevardul Culturii nr. 18, Municipiul Câmpina, Județul Prahova

Materialele supuse dezbaterii se găsesc publicate pe pe site-ul primăriei https://www.primariacampina.ro/ ,  la secțiunea: Anunturi

 

Primar

Alin Ioan Moldoveanu

 

Listă proiecte – Anexa 1

Strategia de Dezvoltare Locală 2021-2027 a Municipiului Câmpina

Anunț – Dezbatere Publică cu scopul elaborării Strategiei de Dezvoltare Locală 2021-2027 a Municipiului Câmpina

Sari la conținut Click to listen highlighted text!