Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

PREZENTARE

Casa Tineretului Câmpina este un edificiu dat în folosință în anul 1982 sub denumirea de Casa de Cultură a Științei și Tehnicii pentru Tineret, fiind construit la inițiativa autorităților locale care au urmărit prin aceasta materializarea dorinței cetățenilor câmpineni de a se crea un loc propice desfășurării de către tineri și nu numai, de activități cultural artistice, sportive, turistice și de agrement.

În prezent imobilul este în patrimoniul Primăriei Câmpina sub denumirea de Casa Tineretului. În conformitate cu obiectul de activitate, Casa Tineretului se pune la dispoziția cetățenilor ca un așezământ de promovare a culturii, artei, științei și de dezvoltare și afirmare a disponibilității creatoare a cetățenilor în domeniile: cultură, artă, sport, învățământ-știință, activități distractive, turism-hotelier, comerciale, alte activități ce conduc la realizarea obiectivului propus în condiții de autofinanțare.

Astfel, Casa Tineretului este un centru de conferințe și simpozioane prin punerea la dispoziție a sălii de conferințe de 100 locuri și a sălii de spectacole de 560 locuri. Se pot organiza în diferite alte spații târguri și expoziții, lansări de carte, festivaluri și concerte, cursuri etc.

Activitatea hotelieră este reprezentată de Hotelul Tineretului care dispune de 54 locuri de cazare în 24 camere cu pat dublu și 3 apartamente.

De asemeni, Casa Tineretului dispune de un ștrand, sală de fitness și aerobic, sală de arte marțiale, box, precum și de un club pentru tineri. În colaborare cu alți factori, Casa Tineretului organizează diferite manifestări cultural artistice, sportive și de altă natură.

Contact
Casa Tineretului Câmpina – B-dul Nicolae Bălcescu nr. 50
Telefon: 0244.334.540
Fax: 0244.372.953

Hotel Casa Tineretului

PREZENTARE

Hotelul Casa Tineretului, amplasat la intrarea în oraș dinspre București, dispune de 24 camere și 3 apartamente. Are parcare proprie, bar de zi, sală de fitness, sală de conferințe și spectacol, spații pentru mese festive, free wi-fi, CTV. Tariful este de 60 lei/zi/cameră. Pentru grupuri mai mari sau pentru perioade mai îndelungate se pot oferi reduceri.

Contact
Adresa: strada Nicolae Bălcescu nr. 50, Câmpina
Telefon: 0244.334.540

 

Sari la conținut Click to listen highlighted text!