Comunicat de presă – Secții Votare

Primăria Municipiului Câmpina vă aduce la cunoștință că au fost luate toate măsurile necesare pentru organizarea secțiilor de votare și a localurilor de vot în conformitate cu Ordinul comun al Ministerului Sănătății și al Ministerului Afacerilor Interne.

Așadar, la Câmpina, procesul electoral de duminică, 27 septembrie 2020 se va desfășura în condiții optime de igienă, urmând ca în dimineața zilei de sâmbătă, la fiecare secție de votare, în număr total de 23, să fie efectuată dezinfecția spațiilor aferente desfășurării în siguranță a acestui proces.

Această operațiune va fi realizată de către o firmă specializată, potrivit reglementărilor în vigoare. Totodată, au fost luate măsuri pentru asigurarea distanțării fizice între alegători.

La finalul procesului electoral, luni, 28 septembrie va fi efectuată o nouă dezinfecție a spațiilor mai sus-amintite, în vederea reluării cursurilor și activității specifice fiecărui spațiu.

În concluzie, din punct de vedere administrativ, asigurăm cetățenii municipiului de siguranța desfășurării procesului electoral și îi îndemnăm să participe cu încredere la vot.

Comunicat de presă – Secții Votare

Click pe difuzor pentru a asculta textul selectat