Comunicat de presă – Câmpina Open MTB – Race for Autism

Cu câteva zile înainte Câmpina Open MTB Race for Autism, aproape 400 de persoane se pregătesc pentru a lua startul competiției. Reamintim faptul că înscrierile online sunt deschise numai până în data de 29 august ora 23.59. După această dată înscrierile vor putea fi făcute numai la start. Kiturile de participare vor putea fi ridicate din zona Hobby Cafe vineri 30 august și sâmbătă 31 august interval 17.00-20.00. Startul competiției va avea loc pe Platoul Muscel unde participanții sunt așteptați începând cu ora 7.00.

Fondul de premiere din acest an este cel mai generos de până acum ridicându-se la peste 30000 lei în bani (General traseu lung și scurt, Elite și Master) premii în vouchere și produse pentru categoriile de vârstă. Peste 36 susținători și parteneri asigură sprjin organizatorilor și voluntarilor pentru a organiza un eveniment unic în comunitatea câmpineană!

În scopul fluidizării traficului în zonele importante, vor fi amplasate elemente de atenționare și vor fi prezenți reprezentanți ai poliției locale și rutiere, dar și voluntari.
Rugăm pe această cale concurenții și însoțitorii acestora, voluntarii și publicul larg să identifice zone de parcare care să nu obstrucționeze căile de acces în locuințele învecinate parcului și să respecte orele de liniște în zonele rezidențiale.

Vă așteptăm pe 1 septembrie la cea de a VIII-a ediție Campina Open MTB Race for Autism!

Comunicat presă – Câmpina Open MTB – Race for Autism

Click pe difuzor pentru a asculta textul selectat