Comunicate de presă

Comunicat de presă – Ateliere GRATUITE de artă și reciclare creativă pentru copii 7 – 10 august 2019

Ca in fiecare lună din timpul anului scolar și in perioada vacanței mari echipa Târgului cu Bunătăți și Dichisuri se oprește in Câmpina și, in parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpina va organiza Ateliere GRATUITE de artă și reciclare creativă pentru copii in perioada 07-10 august, pe pasajul din fața Pieței Centrale.

La ateliere vor găsi câte ceva de meșterit copiii cu vârste intre 3 și 12 ani. Copiii vor recicla, vor creea, vor colora, vor modela diferite materiale miercuri, joi și vineri de la 10:00 – 12:00 și de la 15:00 – 18:00.

Pentru mai multe informații:

Veronica Constantinescu – 0722 568 096 – [email protected]

Gabriela Anghel -0746 060 926 – [email protected]

Mai multe fotografii: https://www.facebook.com/targulcubunatatisidichisuri/photos_all

Comunicat de presă- Ateliere GRATUITE de artă și reciclare creativă pentru copii

Comunicat de presă – Virusul de Pestă Porcină Africană iulie 2019

Având în vedere confirmarea primului focar de pestă porcină africană (PPA) la o gospodarie familială din satul Poienarii Rali, comuna Poienarii Buchii și ținând cont de hotărârile Comitetului National pentru Situații Speciale de Urgență și ale Comitetului Local de Combatere a Bolilor Prahova, revenim prin a vă informa cu privire la aplicarea măsurilor privind combaterea PPA si a acțiunilor derulate care să conducă la  diminuarea pagubelor. Este mai eficient să prevenim decât să combatem.

Comunicat de presă – Virusul PPA iulie 2019

Comunicat de presă – Ateliere de Creație Iulie 2019

In perioada 10-12 iulie, in municipiul Câmpina, pe pasajul din fața supermarketului Carrefour, echipa Târgul cu Bunătăți si Dichisuri, in parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpina va organiza Ateliere GRATUITE de artă si reciclare creativă pentru copii.

Programul atelierelor:

Miercuri: 09:00 – 11:00

Joi: 09:00 – 11:00

Vineri: 09:00 – 11:00 si 16:00 – 18:00

Comunicat de presă – Ateliere de Creație Iulie 2019 Câmpina

 

Comunicat de presă – Festivalul de arte

Festivalul de arte, Câmpina 03-13 iulie 2019 – cursuri de măiestrie în muzică, arte plastice, teatru și creație literară.

Festivalul de arte este unul dintre cele mai temerare proiecte, unicul de acest gen, care dorește să provoace o simbioză demult uitată, într-un peisaj favorabil întâlnirii artelor, sub semnul unei viziuni sincretice.

Intrarea este liberă pentru toate evenimentele Festivalului de arte.

Mai multe informații la https://festivaluldearte.com/, https://festivalul-de-arte.business.site/, https://www.facebook.com/festivaluldearte/, Youtube: Festivalul de arte, email: [email protected], tel: 0722.322.247.

Comunicat de presă – Festivalul de arte

Comunicat de presă – Campanie de dezinsecţie iunie 2019

Primăria municipiului Câmpina vă aduce la cunoştinţă că, în urma acţiunilor de verificare în teritoriu, s-a constatat necesitatea demarării unei campanii de dezinsecţie terestră pentru combaterea ţânţarilor şi căpuşelor în cadrul Programului unitar anual de acţiune pentru combaterea vectorilor.
În consecinţă, în cursul lunii iunie 2019 , operatorul de salubrizare Floricon Salub Srl, va desfăşura pe raza municipiului acţiunea de dezinsecţie (prima etapă), după cum urmează:

– Zilnic în perioada 27.06-03.07.2019, între orele 0600 – 0900 şi 22.00 – 24.00

Cea de-a doua etapă se va desfasura, in caz de condiţii meteo favorabile, la interval de 14 – 21 zile.

Comunicat de presa – Campania de dezinsectie iunie 2019

Comunicat de presa – Cadastru gratuit sistematizat in cadrul programului national de cadastru si carte funciara 2015 – 2023

Primaria Municipiului Campina va aduce la cunostinta ca incepand cu data de 11.02.2019 in municipiul Campina se demareaza lucrarile de Cadastru Sistematic in cadrul Programului National de Cadastru si Carte Funciara 2015 – 2023, cu obiectiv general inregistrarea gratuita a imobilelor in sistemul integrat de cadastru si carte funciara.

COMUNICAT DE PRESA II – CADASTRU GENERAL

Comunicat de presa – Paste 2019

In perioada Sfintelor Sarbatori de Pasti, numarul politistilor locali a fost suplimentat, in scopul asigurarii unui climat de ordine si siguranta publica.

Directia Poilitia Locala va asigura de intreaga solicitudine si disponibilitate privind mentinerea unui climat optim de ordine si siguranta publica si va ureaza Sarbatori fericite!

COMUNICAT PRESA PASTE 2019

Comunicat de presa – Toaletari si taieri de arbori de pe teritoriul municipiului Campina

Avand in vedere ultimele discutii aparute in spatiul public, referitor la toaletarile si taierile de arbori, Primaria municipiului Campina doreste sa precizeze urmatoarele:

Toaletarile de arbori se fac in urma analizei cererilor sosite de la asociatiile de proprietari, de la persoane juridice, cat si de la firmele de transport calatori sau pompieri ale caror autovehicule lovesc cu partea superioara coroanele arborilor de pe aliniamentele stradale.

Taierile de arbori se fac de asemenea in urma unor cereri ale cetatenilor municipiului, ale asociatiilor de proprietari, sau in urma constatarilor Comisiei speciale, comisie ce a fost instiintata la nivelul Primariei Campina, scopul acesteia fiind luarea deciziilor pentru evitarea unor incidente ce pot cauza daune grave atat cetatenilor cat si imobilelor.

Intotdeauna, a fost luata decizia de taiere a arborilor doar daca acestia prezentau pericol iminent de rupere si prabusire.

COMUNICAT DE PRESA TOALETARI SI TAIERI ARBORI

Click pe difuzor pentru a asculta textul selectat