Comunicate de presă

Comunicat de presă – Campanie de dezinsecţie iunie 2019

Primăria municipiului Câmpina vă aduce la cunoştinţă că, în urma acţiunilor de verificare în teritoriu, s-a constatat necesitatea demarării unei campanii de dezinsecţie terestră pentru combaterea ţânţarilor şi căpuşelor în cadrul Programului unitar anual de acţiune pentru combaterea vectorilor.
În consecinţă, în cursul lunii iunie 2019 , operatorul de salubrizare Floricon Salub Srl, va desfăşura pe raza municipiului acţiunea de dezinsecţie (prima etapă), după cum urmează:

– Zilnic în perioada 17-21.06.2019, între orele 0600 – 0900 şi 22.00 – 24.00
– Zilnic în perioada 24-28.06.2019, între orele 0600 – 0900 şi 22.00 – 24.00

COMUNICAT DE PRESA – CAMPANIE DEZINSECTIE IUNIE 2019

Comunicat de presa – Cadastru gratuit sistematizat in cadrul programului national de cadastru si carte funciara 2015 – 2023

Primaria Municipiului Campina va aduce la cunostinta ca incepand cu data de 11.02.2019 in municipiul Campina se demareaza lucrarile de Cadastru Sistematic in cadrul Programului National de Cadastru si Carte Funciara 2015 – 2023, cu obiectiv general inregistrarea gratuita a imobilelor in sistemul integrat de cadastru si carte funciara.

COMUNICAT DE PRESA II – CADASTRU GENERAL

Comunicat de presa – Paste 2019

In perioada Sfintelor Sarbatori de Pasti, numarul politistilor locali a fost suplimentat, in scopul asigurarii unui climat de ordine si siguranta publica.

Directia Poilitia Locala va asigura de intreaga solicitudine si disponibilitate privind mentinerea unui climat optim de ordine si siguranta publica si va ureaza Sarbatori fericite!

COMUNICAT PRESA PASTE 2019

Comunicat de presa – Toaletari si taieri de arbori de pe teritoriul municipiului Campina

Avand in vedere ultimele discutii aparute in spatiul public, referitor la toaletarile si taierile de arbori, Primaria municipiului Campina doreste sa precizeze urmatoarele:

Toaletarile de arbori se fac in urma analizei cererilor sosite de la asociatiile de proprietari, de la persoane juridice, cat si de la firmele de transport calatori sau pompieri ale caror autovehicule lovesc cu partea superioara coroanele arborilor de pe aliniamentele stradale.

Taierile de arbori se fac de asemenea in urma unor cereri ale cetatenilor municipiului, ale asociatiilor de proprietari, sau in urma constatarilor Comisiei speciale, comisie ce a fost instiintata la nivelul Primariei Campina, scopul acesteia fiind luarea deciziilor pentru evitarea unor incidente ce pot cauza daune grave atat cetatenilor cat si imobilelor.

Intotdeauna, a fost luata decizia de taiere a arborilor doar daca acestia prezentau pericol iminent de rupere si prabusire.

COMUNICAT DE PRESA TOALETARI SI TAIERI ARBORI

Comunicat de presa – Masuri pentru curatenia de primavara 2019

La fel ca in fiecare an, odata cu venirea primaverii, Primaria municipiului Campina organizeaza campania de curatenie in localitatea noastra.

Cu aceasta ocazie, Primaria municipiului Campina invita cetatenii municipiului, agentii economici, institutiile publice si asociatiile de locatari/proprietari sa contribuie, alaturi de administratia publica, la asigurarea unui aspect estetic si curat al localitatii prin: pastrarea curateniei in spatiile publice, aisgurarea curateniei in spatiile verzi din jurul imobilelor, intretinerea si vopsirea mobilierului aferent imobilelor si a gardului imprejmuitor, depozitarea deseurilor in spatii special amenajate, curatarea spatiilor verzi degradate etc.

COMUNICAT PRESA CURATENIA DE PRIMAVARA 2019

Comunicat de presa – Discutie cu reprezentanti ai Bancii Mondiale si ai M. D. R.A.P. pentru identificarea problemelor in vederea reducerii riscului seismic

Primaria municipiului Campina va aduce la cunostinta ca joi,4 aprilie 2019, la sediul institutiei a avut loc o reuniune de consultare ce a avut in vedere identificarea punctelor forte, punctelor slabe, impactul si lacunele cheie la nivelul programelor anterioare de reducere a riscului seismic si a cadrului normativ actual, precum si perceptia diferitelor parti interesate asupra aspectelor legate de reducerea riscului seismic.

La aceasta discutie au participat Primarul si Viceprimarul municipiului Campina, o echipa a Bancii Mondiale, reprezentanti ai M.D.R.A.P si reprezentanti din Primaria Campina ai Directiei Investitii, ai Directiei Juridice, ai Serviciului A.D.P.P si Arhitectul Sef al municipiului.

COMUNICAT DE PRESA INTALNIRE PMC BANCA MONDIALA

Comunicat de presa – Sesiune de plantare arbori meliferi, Sambata, 30 Martie 2019

Primaria municipiului Campina doreste sa aduca la cunostinta ca in urma semnarii protocolului de colaborare din luna februarie 2019, „Campina, oras prieten al albinelor” dintre Primaria Municipiului Campina si Federatia asociatiilor apicole din Romania ROMAPIS, protocol in urma caruia se urmareste stabilirea unei ,,relatii de prietenie” intre locuitorii orasului si albine, Primaria a stabilit achizitionarea unor puieti de copaci meliferi care sa fie plantati in diferite zone ale orasului, precum curtea Caminelor Petrol, Casa Tineretului, Muzeul Hasdeu, Parc Podului, strada Siret, strada Campineanu, Parc Curiacul, Pasaj Calea Dacia.

COMUNICAT PRESA PLANTARE ARBORI MELIFERI

Click pe difuzor pentru a asculta textul selectat