Anunț – Program ridicare deșeuri periculoase și voluminoase Câmpina și Băicoi – septembrie 2019

SC FLORICON SALUB SRL vă informează că în anul 2019 va desfășura în municipiul Câmpina și în orașul Băicoi, campaniile periodice de colectare a deșeurilor periculoase din deșeurile menajere (deșeuri de ambalaje de la produse de igienizare, de exemplu: recipientele de la deodorante, spray-uri, diverse cosmetice, sampoane, săpunuri, detergenți, alte produse de curățenie ), ambalaje de la vopsea pe bază de ulei/solvenți (cutii de vopsea, recipiente de la diluanți/uleiuri auto), spray-uri, baterii si acumulatori portabili, becuri, tuburi fluorescente, tuburi halogen, respectiv a deșeurilor voluminoase (mobilier uzat: canapele, mese, scaune; deșeuri de echipamente electrice și electronice).

Deșeurile periculoase din deșeurile menajere se vor colecta direct de la utilizatori, prin “sistemul din poartă in poartă”, in zilele programate. Mentionăm că utilizatorii trebuie sa scoată aceste deșeuri in fața proprietății înainte de ora 08.00, în ziua programată.

Deșeurile voluminoase se vor colecta in zilele programate pe bază de comandă telefonică la numarul 0751 072 104, iar solicitările  telefonice se vor face anterior datei programate, de luni-vineri,  in intervalul orar 8.00 -14.00.

Anunț – Program ridicare deșeuri periculoase și voluminoase Câmpina și Baicoi -sept.2019

Click pe difuzor pentru a asculta textul selectat