Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ANUNȚ CADASTRU GRATUIT

 În vederea înregistrării gratuite a imobilelor în sistemul integrat de cadastru şi carte funciară la nivelul Municipiului Câmpina, rugăm cetățenii care au proprietăți în zonele enumerate în tabelul de mai jos, să se prezinte cu actele doveditoare ale dreptului de proprietate la Primăria Municipiului Câmpina, precum și să permită accesului pe proprietate a specialiștilor, pentru a putea efectua măsurătorile.

  • Astfel este necesar să vă prezentaţi la  sediul Primăriei Municipiului Câmpina, în zilele de luni-vineri,  în  intervalul  orar 900 –1400.
  • Cadastrul gratuit se face și în cazul în care nu deţineţi acte de proprietate și vă recomandăm ca, după realizarea măsurătorilor  proprietatii dvs., să vă prezentaţi la Primăria Municipiului Câmpina, pentru a obţine ADEVERINŢA CARE ATESTĂ POSESIA TERENULUI.
  • Pentru terenurile cu proprietari neidentificaţi, se va face înscrierea provizorie a dreptului de proprietate în favoarea Unităţii Administrativ Teritorială Câmpina

Date de contact:

  • DRAGOKAD GEOMETRY S.R.L. – Str. Republicii, Nr. 13, Băicoi, Jud. PRAHOVA –  ing. topograf COMAN Mirela, tel: 0753427277, mail: office@dragokad.ro
  • Primaria Municipiului Câmpina, tel. 0244 336134 /220, mail: urbanism@primariacampina.ro

 

anunt c
Sari la conținut Click to listen highlighted text!